ku tunggu janda mu..

janda itu memang baik..
3 hari 2 malam aku bersama janda tu..
kau layan aku lain pesen..
penat gak melayan "nafsu' janda nih..
habis tenaga dan kudrat aku..
segala macam tonik aku minum utk kekal hebat..
sehari 5 kali aku "makan"bersama janda tu..

memang situ ramai janda
hati dah terlekat kat janda
tapi tak pasti bila boleh ketemu dirimu lagi
dengar kata orang ni yg terakhir
untuk bersama si janda yg pertama kali aku jumpa..

tragedi hitam berlaku dalam hidup aku
kecurangan aku terbongkar
akibat nikmat sementara
memaki hamun orang kampung
konon tunjuk lagak bagus...

From Movies


Saluddin Ismail. Get yours at bighugelabs.com/flickr

++Hafeez & Ana








Pre-weding Hafeez & Ana di adalakan di sekitar Bandaraya Johor Bahru.

Saluddin Ismail. Get yours at bighugelabs.com/flickr

++Konsert Power Rock 2009




Kali ni aku berpeluang menjadi Official Photographer untuk Sayap2 Wings untuk satu konsert pada 31 Januari 2009 di Republic Polytechnic Cultural Centre Theatre, Singapore.Peluang bertema semuka dgn Awie di belakang pentas membuat aku teruja.
Zaman sekolah dulu aku dihiburkan dgn lagu-lagu hit diorang dari album pertama Belengu Irama, kiranya wings dan awie ni idola aku masa sekolah tu.tahap fanatik masa tu, walau hanya dapat beli kaset yg harga rm3.50 satu...ekekkeke

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

Saluddin Ismail. Get yours at bighugelabs.com/flickr