++Mira in Ted Adnan Lighting Workshop




Aku datang sebagai tetamu tak di undang Ted Adnan ke lokasi bengkel yg diadakan...ekekekke.
Mira tu aku yg kenalkan kat Ted, so aku ni kira cam P.A utk mira ler...Mira ni aku kenal masa Search Model di Plaza Angsana sekita februari lepas. Dalam ramai-ramai peserta, aku nampak Mira ni ada talent.

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

Saluddin Ismail. Get yours at bighugelabs.com/flickr

2 comments:

  1. lawa la mira ni din....nt ada special project inform aku ya...aku tukang pegang lightin pun x pe.

    ReplyDelete
  2. salam..abg din leh tanyakan...kat mana dia dapat kipas bebulu 2.
    sa dah lama cari

    ReplyDelete