++Shahirah & Fazrie


Assignment terakhir bulan mac 2009, di Kg Bagan Laut, Rengit Batu Pahat. Pengalaman aku yg paling best sepanjang 2 hari majlis, dan mungkin aku tak pernah jumpa kat tempat lain...menu makanan tanpa henti, punyer ler banyak menu diorang nih, mungkin adat orang bugis camtu kot, dari hari pertama aku datang, tengahari tu dijamu dgn asam pedas ikan parang + sayur labu + ikan kering + telur pindang kicap pastu pelbagai kuih yg aku tak pernah jumpa, selepas majlis nikah ptg tu makan lagi, oleh kerana black out tetiba, aku lari kejap ke Pantai Punggor layan sunset...sesi malam pun smaa gak, makan lagi kali ni kambing lak jadi menu best malam tu, bayangkan sepanjang 2 hari kat sana aku di asak dgn soalan ni..
asal jumpa mak Ira.."ko dah makan ke din?..
bapak Ira .."makan dulu ler din, dari tadi x makan tu."
makcik Ira.."tu dah makan ke belum tu, asik amik foto jer"
adik Ira.."abg din makan ler dulu, nanti sambung keja"
kendarat.."nak makan apa?nasi ayam, soto?...aku jawab..err xper ler kak, saya nk minum jer..
balik dari majlis tu, berat aku bertambah 2kg...perghhhh

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

Saluddin Ismail. Get yours at bighugelabs.com/flickr

No comments:

Post a Comment