++Ainie & Danie++

Assignment kali ni kat Bandar Putra, Kulai, pertama kali aku mendapat job kat area sana..walau dulunya aku pernah tinggal kat area kulai ni sebelum berpindah kat Skudai ni.Aku kena bertugas seawal pagi kerana majlis nikah bermula jam 8.30 pagi, pukul 7.30 aku dah sampai kat umah Ainie..

Mulanya aku ingat Ainie ni jenis pemalu, sekali brutal tahap gaban rupanya..wakakkaka
diorang request untuk shoot outdoor kat jalan ketapi n tepi tasik, walau sampai kat tasik tu dah nk senja, tapi sempat gak layan dengan aksi diorang ni..

Apa-apa pun aku doakan korang bahagia sampai ke syurga, tunggu full album korang siap yer..

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi1

No comments:

Post a Comment