++Aku sendiri..

Bila hujung minggu kehidupan aku berubah secara otomatik, aku terpaksa bersendirian, sunyi, sepi , tanpa keluarga dan kawan..cuti sekolah dah bermula, sepatutnya waktu begini ramai parent akan bercuti bersama anak2 atau keluarga, tapi tidak untuk orang yang macam aku, masa begini menjadikan aku sibuk dengan assignment dan terpaksa berjauhan dengan keluarga aku..ntah dah berapa tahun aku tak bercuti bersama keluarga, tp inilah realiti hidup aku sebagai jurugambar kenduri kawen yg harus aku lalui..ini pilihan aku, dan aku memang dah bersedia dalam situasi ni.Dan ramai kawan2 fotog yg seangkatan dgn aku juga hadapi situasi begini, inilah pengorbanan seorang jurugambar kenduri kawen...try call kawan2 yg ada kat Kluang ni, tapi masing ada agenda dgn keluarga, so aku tak nak kacau diorang yg sedang bahagia bersama keluarga..


Sepanjang bulan Mei ini. hampir setiap minggu aku outstation, dan malam ini seperti biasa aku outstaion lagi..Johor Bahru - Kluang - Muar adalah destinasi aku sepanjang minggu ni..so malam ni aku layan rock jiwang sorang2 kat bilik hotel...sambil tengok bandar Kluang dari tingkat tujuh Hotel Anika...

sambil tulis blog, aku alas perut dgn makanan segera yg menyebabkan aku makin obesiti...wakkakakaka

cukup untuk malam ni...

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi1

4 comments:

  1. perghh..kluang ada 3G tuuu...

    ReplyDelete
  2. wei..ingat kluang ayam ke?hahaha..bro saye org kluang gak..tapi skang keje kat shah alam and jarang balik kluang..so xleh taman bro la..hahaha...

    ReplyDelete
  3. xper semy..lain kali ko teman aku..ekekeke

    ReplyDelete
  4. bpe rate ni bang?? condition cmne??

    ReplyDelete