++Faizura & Shahir++



Kali kedua aku ke Kluang untuk wedding assignment bulan ni, kali ni majlis pernikahan berlangsung di Masjid Jamek Kampung Melayu Kluang, dan majlis resepsi pula berlangsung di Dewan Sultan Ibrahim, Kluang.

Untuk assignment pertama, Majlis pernikahan telah selamat berlangsung petang tadi..Shahir dan Faizura kini dah jadi couple yg sah...
dan majlis pernikahan ni aku rasa yg paling lama dan betul2 ikut modul sakinah, pertama kali aku tengok pengantin pompuan kena solat sunat dan sujud syukur ketika majlis berlangsung..biasanya pengantin lelaki jer yg kena buat..
camne pun majlis diorang tetap happening ...dengan hadirnya pelakon2 tambahan ni yg terdiri dari adik2 Faizura..Emi, Intan, Yana & Athira ,rupanya semua adik beradik dia perempuan jer, sesi freestyle outdoor jadi meriah kat padang bola tu..thanks gurl your rawkkssss!!


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi1

1 comment:

  1. bro din..aku suke pic bola tuh
    best!

    ReplyDelete