++Hasrul & Ika++

Kali ni majlis resepsi sebelah keluarga Hasrul pula di Taman Bakti Felda, Johor Bahru, tapi kali ni resepsi berlangsung 2 in 1...majlis ni di buat untuk Hasrul dan Isma ( adik Hasrul ).Seperti biasa Hasrul dan Ika memang happening dan sporting giler...banyak shoot menarik sepanjang majlis itu berlangsung, walau aku ketinggalan ketika majlis berarak hampir bermula, gara-gara tersalah jalan ketika keluar dari simpang Apertment Bukit Saujana tu dan kebetulan pulak semua traffic light kat area situ di tutup, dah satu hal aku kena pusing jauh, dan bila aku sampai pengantin dan kompang dah tunggu aku nak berarak...ekekkekeke..padahal aku yg keluar dulu..wkakakaka



Waalu hujan turun selepas waktu berarak, tapi itu semua tak menghalang aku untuk buat outdoor portraiture petang tu. Aku dibantu oleh Yon hari tu sebagai fotografer kedua aku.Masih kemaruk dengan teknik 3 strobe lighting aku apply kat portraiture petang tu..so layan sikit gambar dari aku yg tak seberapa best ni.

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

No comments:

Post a Comment