++Wedding kembali lagi...

Bermula minggu ni. kesibukan wedding assignment kembali memenuhi jadual mingguan aku.Bermula esok di Kluang dan minggu-minggu berikutnya di Gelang Patah, Muar, Johor Bahru dan Kulai dan beberapa tempat yg aku belum pernah sampai sepanjang riwayat aku.
Untuk sepanjang bulan May ini, aku akan hadir bersama idea-idea fresh aku, dan aku menjanjikan kelaianan dalam assignment kali ni,antaranya aku akan implement penggunaan 3 Strobe lighting dalam outdoor & night portraiture, untuk impak yg lebih menarik.Untuk pasangan di bawah ni, bersedia akan kehadiran aku yg akan meng"havoc"kan majlis anda nanti...kekeke

• Azlina Osman & Harizan Razali - Assignment Selesai..
• Mohd Nasri Md Shah & Rusmand Shery Luzy Mohamad
• Nur Dani Ehsan Abdullah & Mohaini Mohamudiah
• Khadijah Poh Yuan Yoong & Mohd Radzi Abdul Razak
• Nor Faizura Zulkifli & Ahmad Shahir Suden
• Rubiah Mohd Dayaon & Mohd Alizar Sulaiman
• Hasrul & Zulieka
• Faezah & Nadza


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi1

2 comments:

  1. salam bg din,,
    thanks bg tag..
    best giler mjlis tu,, idea2 best.. wlaupon penat, tp best.. huhu

    ReplyDelete
  2. Din! bila date engko ada assignment kat muar....aku nk tag bleh. harap2 x bertembong dgn schedule aku...wuhuuu!!

    ReplyDelete