++Santai bersama Adhadi

Aku betolak dari jb seawal 12.00 malam 6hb May dengan bas express, dan sepanjang perjalanan aku tido jer dan tersedar bila dah sampai Puduraya pukul 5.30, terus cari 7-Eleven beli air, pastu pegi LRT dan Komuter utk ke Subang Jaya.7.30 aku dah terpacak sorang-sorang kat Subang Jaya, layan nescafe secawan dan mee hoon goreng kat bawah pokok belakang Carrefour Subang Jaya sementara menunggu adhadi dan bebarapa orang yg ikut xpdc santai ni...perjalanan ke Cherating tu x banyak perkara menarik selain layan berbual dengan Jaggat dan bebarapa peserta dalam van....dan yang pastinya...penat dan bahang cuaca panas pantai timur masih terasa sampai waktu ni....dan banyak cerita-cerita menarik sepanjang 2 hari kat sana, antaranya :-

• Dapat bilik 5 star percuma
• TT bersama rodong-rodong Kuantan
• BBQ tepi laut
• Tutorial strobe lighting bersama aku, Adhadi dan Jaggat.
• Dompet aku hilang
• Tido tepi highway

dan terima kasih kepada meraka yg join tu utk aktiviti santai ni dan sudi share ilmu dgn aku..

1. Kamal Zharif
2. Optilicious
3. Shahlan
4. Hasram
5. Sitizya
6. Lin
7. Hakim Salleh
8. Rahmat




ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi1

No comments:

Post a Comment