++Aku sendiri..Part dua..

Minggu lepas aku di Kluang dan Muar dan minggu ni aku kat Kota Tinggi lak..seronok bila jadi solo ni..wkakaaka..abis assignment nikah dan berinai di Taman Cempaka,JB ,ku terus berdesup ke kota tinggi, utk resepsi di JB akan di take over oleh senior fotog dari ArtCreative..around 11.45 pm aku dan sampai kat Hotel xder bintang kat KT..tp malam ni aku ada kawan, coz Rahmat Ali pun ada assignment wedding at sini gak..kebetulan berjiran dengan client aku, lokasi pun sebelah taman jer..sebenarnya malam ni aku tumpang bilik hotel Rahmat , sebab awal pagi esok aku dah kena bertugas..sementara bateri tengah cas...aku update blog sikit..sambil plan lokasi outdoor untuk esok.
esok lepas habis assignment kat sini, aku kena bergegas ke Batu Pahat untuk assignment hari ahad lak..so kepada semua bakal pengantin aku minggu ni..selamat berkawen utk korang semua...

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi copy

No comments:

Post a Comment