++Dr. Khadijah & Radzi - Solemnization++


Majlis Pernikahan Dja dan Radzi ini berlangsung awal dua minggu sebelum majlis resepsi mereka pada 30hb Mei yg lalu..dan kali pertamanya aku shoot portariture diorang tetengah malam buta..wakkakaka
tp kira sporting gak diorang berdua ni, coz sanggup layan nite portaiture sekitar Legaran Segget..aku cuak gak coz kawasan tu ramai drug addict..dan beberapa "mat gian" penuh minat perhatikan aku wat keja..ekekke


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi copy

2 comments:

  1. dorang ni mmg sporting abiss

    ReplyDelete
  2. mmg power lah korang nie..
    pakai lens apa bos... mmg hebat

    ReplyDelete