++Dr. Rubiah & Alizar++



Habis job kat Kluang aku terus berdesup ke Grisek, Muar untuk satu lagi wedding assignment kat sana.Pertama kali aku ke sana, dan majlis pernikahan bermula seawal 7.30 pm ( lepas Maghrib ) so aku dah minta bantuan Hakim Salleh utk standby kat sana, incase aku lambat or ada problem. Alhamdullillah aku sampai betul2 lepas maghrib..dan sesi pernikahan bermula cam biasa..Rubiah bekerja debagai Doktor di Hospital Sultan Ismail, Johor Bahru, manakala Alizar bekerja sebagai Juruteknik di Istana Budaya, Kuala Lumpur.

Walau aku penat giler malam tu, tapi tugasan selesai seperti biasa, cuma kali ni Hakim Salleh banyak back up aku, walau jadual asal assignment nikah ni Hakim yg menjadi OP..
mungkin kebetulan..adik- beradik Dr. Rubiah ni juga semua perempuan, sama seperti pengantin aku kat Kluang tu..
Malam tu aku tidur kat rumah Hakim di Bakri, Muar ( sejam perjalanan kesana ) thank tu Hakim n Family kerana benarkan aku tumpang tidur..esoknya seawal pagi aku dan bangun coz Hakim ada assignment nikah kat Bakri..so aku tagged dgn Hakim pagi tu...ekekeke
Selesai majlis Hakim , aku terus bergerak ke Grisek untuk majlis resepsi...

Sesi outdoor aku buat sekitar sawah padi area situ..

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com

promosi copy

No comments:

Post a Comment