++Asue & Apek++

Outdoor Portraiture sekitar belukar belakang rumah..ekekeke, gambar sekitar majlis akan aku upload kemudian, layan versi outdoor dulu..
Walau dapat shoot sekejap jer, coz hujan turun dgn lebatnya petang tu..tp memang enjoy layan Sue & Apek sepanjang majlis resepsi diorang berlangsung..Tahniah utk mereka berdua, agar jadi bahagia selamanya..

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com


promosi2

5 comments:

  1. marvelous cik dean.....awesome!

    ReplyDelete
  2. abang din.. saya nak gmbr mcm ni untuk wedding saya nnti yer...hehehe

    ReplyDelete
  3. Rosli Arof - dalam konsep gambar aku mmg suka main kan kaler yg begini..tq atas komen anda tu.

    suri - insyaallah saya akan buat yg terbaik nanti..

    rahmat - biasa2 jer cik mat..ni gambar reject ni, dah delete pun dalam pc..ekeke

    ReplyDelete
  4. saye pon nak bergambar mcm ni jugak laa en. din yee... ekekeke.

    ReplyDelete