++Diana & Zul Hazran++



Night Outdoor di KLCC ketika majlis resepsi Diana & Zul pada 11 July 2009, di Dewan Besar Tun Rahah. Ni kira outing aku paling meriah bersama Herizat dan Hakim Salleh yg sanggup tagged dgn aku, dari pukul 10 pagi hingga 9 malam walau diorang dok jauh tapi sanggup buang masa dengan ku pada hari tu..tq guys u all mmg best kerana berjaya dalam ujian stamina..ekekeke.
juga untuk semua kawan2 Diana yg follow aku sehingga habis sesi outdoor ni..korang mmg rawwkkk!!

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com


promosi2
promosi copy

4 comments:

  1. Antara photoshoot malam yang menjadi..Pasal selama ni ramai yang wat photoshoot malam tak jadik..Otai Johor wat mesti ah jadik...

    ReplyDelete
  2. yeay abg din! cayala....lawar2!!

    cam kenal je cincin dekam m&m tu.. ehehe

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee tengok gambo2 ni.... thanks abg din kerna bg yang terbaik... :)

    thanks abg din and kengkawan dari jb juga....

    ReplyDelete
  4. wow! mmg superb bro gambar2 kamu, blh dijadikan rujukkan...

    ReplyDelete