++Sedang Mencari Sentuhan++


Dah masuk minggu ke-2 puasa ni...aku masih bergelut dengan date line utk menyiapkan album terakhir utk client aku..3 album kesemuanya, 2 dah siap design dan in process printing...tapi yg last ni aku masih mencari sentuhan baru....sebab jiwa aku memang lain pesen, setiap album pasti ada kelaianan...dan baru dapat satu teknik editing kat phototshop utk album terakhir Diana ni...ntah apa nama teknik ni aku pun tak tau....sekadar mencuba beberapa teknik layer dan textured blending sebagai try n error!!

2 comments: