++Resepsi Persandingan Aznor dan Amalina++


Resepsi Persandingan ini telah berlangsung dgn meriah, Aznor ni aku boleh ketegorikan sebagai lelaki paling pemalu dalam Malaysia ni, kalau ada pertandingan lelaki pemalu mesti dia dah menang dah...ekekekke!! Patut ler masa booking dulu pun kakak dia dah mention hal ni kat aku..Cik Din, adik saya ni pemalu tau, boleh ke Cik Din pose adik saya cam dalam blog awak tu....aku jawab..ok jer bisa di atur semua tu.
Semua urusan tempahan fotografi, Cik Azrina yg uruskan..Cik Azrina ni kakak Aznor dan masih single lagi...ekekeke!!Azrina ni keja kat IPT sebagai lecturer ( patut pun dia soal aku macam masa nk booked dulu ) dan pertama kali aku berjumpa dgn Azrina ni kat rumah dia sekitar pukul 10 malam ...dan aku berborak panjang dengan family dia dgn pelbagai topik hiburan..dari topik album kawen, masuk topik Ekin dan Mawi pastu masuk topik politik sekali...pasal Rosmoh Mansor...wakkakakaka
Ok kita layan preview sekitar majlis resepsi tu berlangsung....

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my
info.artcreative@yahoo.com


promosi2

1 comment: