++Outing Portraiture Dunia Fotografi 2009 ++


Aku berkesempatan untuk join outing bersama geng2 Dunia Fotografi pada sabtu 12 Dec 2009 di Tasik Shah Alam. Terima kasih kepada Adhadi yg membenarkan aku turut serta pada saat-saat akhir kerana kebetulan aku berada area KL pada masa tu..

Antara Pengisian hari tu adalah :-

1. Mengenal Available Light
2. Penggunaan Available LIght

3. Tiga Sudut Cahaya

4. Penggunaan Light Modifier

dan fasilitator yg bertangungjawab membimbing perserta terdiri dari Bro Hermanz ,Adhadi , Aku dan Pevey. Walau tak banyak yg dapat aku share tp cukup sekadar membantu perserta yg hadir pada hari tu.



Untuk preview yg lain boleh klik kat sini utk ke flickr aku


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

2 comments:

  1. ni bukan berdarah hidung ni din..berdarah mata telinga bagai niii..kekekeekekeke

    ReplyDelete
  2. versi sampai pancut pun ada...wakakkakaka

    ReplyDelete