++Rahayu & Mohd Noh++


Ini antara wedding assignment dalam minggu paling sibuk aku, selepas majlis persandingan Diha & Adib di Taiping pada sabtu 21hb Nov 2009..aku bergegas balik ke Johor Bahru dgn bas express malam tu untuk resepsi Rahayu dan Mohd Noh di Kg Melayu Majidee, Johor Bahru pada hari ahad tu.Berkonsepkan warna putih, Rahayu atau panggilan manjanya Ayu memang nampak ayu...sekali pandang ada iras-iras artis sikit..ekekke.
Aku memang tak pernah jumpa Ayu sebelum ni....walau dah 2-3 kali appointment nak jumpa, tp tak kesampaian atas kesibukan jadual kerja aku dan Ayu sendiri. Walau sedikit kepenatan kerana travel yg agak jauh, assignment ni berjaya juga aku selesaikan.Untuk preview penuh klik kat sini.

Assistant Photographer : Yon Nizam
Tagging Photographer : Sham
Bridal & Make Up-Artist : Adli Bridal


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

1 comment:

  1. alahai bro..skali dgn bridal,photgrapher dorg..even baju pun same ngan kami nyer...tp paling best..md Noh tu member sebatch sy mase skolah dulu hahaha..keciknye donia!

    ReplyDelete