++Aku Kena Tipu++


Ni kisah masa aku shoot wedding beberapa minggu yg lepas....memang aku tak bleh lupa...seorang budak bernama Syines Adalea

aku tegur dia apasal kening dia lebam semacam?
Ines : ni sebab jatuh longkang..
Aku : eh bila jatuh..
Ines : baru je tadi..longkang tu besar..inas jatuh kat situ..

aku pun terus report kat mak dia pasal ni...

Mak Ines : eh ye ker..bila dia jatuh, saya x tau pun.. ( terus lari cari inas )
Mak Ines : Inas jatuh longkang ker ( Inas diam jer )
Aku : ni ha kesan lebam tu.. ( sambil tunjuk kat dahi yg berparut )
Mak Ines : ( sambil tengok kesan lebam tu) ni mesti ,main make up saya ni...dia conteng muka dia tu...

Aku : (dalam hati ) cis tertipu aku dgn budak tu....jaga ko Ines, kalau ko besar kompem aku ngurat ko.....

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

3 comments:

  1. hehe..bole tahan budak ni..

    ReplyDelete
  2. Kahkahkahkah... Adoilaaaa... Siap cite longkang tu besar..

    ReplyDelete
  3. nt dier dah besar kamu dah tua bnyak camner nk ngurat hehehe

    ReplyDelete