++Norhazrin & Zainal++

Ni antara job assignment dalam waktu-waktu padat aku..Norhazrin merupakan seorang Eksekutif di Metadome Sdn Bhd, dan pertama kali aku jumpa client yg rajin bercakap, dan tak sampai seminit aku jumpa dia..kitorang bercerita cam aku dah kenal lama sangat, padahal aku tak pernah jumpa dia pun sebelum ni...memang happening giler si Ayin ni.

Zainal merupakan tutor di Universiti Malaya, seorang yg sangat konfiden dan salah sorang client yg mempunyai minat terhadap fotografi, dan dia selalu kacau bila aku online..sebab dia jeles tengok gambar aku kot..ekkeke, Zainal juga pernah tag dgn aku semasa mula-mula kenal dia dulu .

So ni hanya preview untuk korang berdua, koleksi penuh boleh tengok kat Flickr...enjoy!!

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

No comments:

Post a Comment