++Resepsi Amie & Faisal - Pasir Gudang++

Lama aku tak update pasal wedding...berbaris dalam listing aku, album dan gambar yg perlu aku siapkan..so entry ni aku nak preview wedding sebentar tadi..antara Amie dan Faisal di Pasir Gudang..walau aku tak pernah jumpa Amie dan faisal ni sebelum ni, tp diorang memang best..dan kebetulan cuaca menarik hari ni utk sesi outdor di sekitar Bukit Layang-layang...
dan esok akan berlangsung satu lagi resepsi antar Faisal dan Amie di Dewan Tabung Haji, Johor Bahru....

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

1 comment:

  1. Good Job Din..Tunggu i dgn han return blk amik pics outdoor plak pasni k. Geram tgk pics diorg.Masa i kawin dulu x dpt amik mcm ni coz hujan..frust sgt. -Fiza

    ReplyDelete