++SENIMAN AGUNG TAN SRI P. RAMLEE++



Sempena Kempen Di Manakah Ku cari Ganti di lancarkan baru2 ni..sebuah video clip yg bisa meruntum jiwa dengan kombinasi tonasi suara dari arti2 terkenal seperti Aizat, Shahir, Ning Baizura dan beberapa artis lagi...aku rasa ni video clip yg aku paling suka buat mas ani..layannnz

ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

++Syed Isa Syed Sheikh Alsagoff & Suriana++


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my

++Izza & Saifudin 10.10.10++

" Iza n Epul bertemu dan berkenalan secara tak sengaja kat driving school Taman Perling JB pd 6/10/08..Iza seorang yg suka bercakap,aggresive tapi sensitive dan cepat melenting berbeza dgn Epul yg lebih pendiam, cool dan low profile..kami bertunang pada 20/12/09 (tarikh birthday Iza) dan nikah pada 10/10/10.
Dugaan dlm tempoh bertunang,alhamdulillah biasa-biasa je..reason Iza pilih utk kahwin pada 10/10 ialah Iza dah target tarikh ni sejak dari tahun 2005 (5 thn yg lepas)..mase tu Iza masih study kat UITM Melaka dan kebetulan Iza berbual dgn roomate..Iza bergurau ckp nk kawen 10.10.10 n alhamdulillah,gurauan menjadi kenyataan..paling best,mase 10.10.10 tu,roomate iza dtg majlis Iza dan dia satu-satunya orang yg tahu pasal sejarah ni..doakan semoga jodoh Iza n Epul berkekalan sehingga akhir hayat kami.. "


ArtCreative Photography
Tel : 012.7588266 / 019.7628384
Galeri : http://www.flickr.com/artcreative
Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com/
Web : http://www.artcreative.com.my/
Email : info@artcreative.com.my